Krealine Logo

     Home
     Terug
     Kassa  Hollekraal

Voorbeelden - (art.nr.: 01-Emo-trans-hol)

Het is mogelijk een aandenken in op tesluiten. Waaronder b.v tandjes,plukjes haar, adoptie zand of vacht van een dier. Crematie as is niet mogelijk de kraal is niet lek dicht. Wij bieden de mogelijkheid voor een korte tekst van maximaal 8 tekens per zilver kapje. -

Prijs € 0.00

Holle kraal - (art.nr.: 02-Emo-voorbeeld)

Voorbeeld hoe te dragen.(niet te koop)

Prijs € 0.00

Twinkel beads M - (art.nr.: 3 Emo-hol-trans-twinkel-M)

Deze prachtige sprankelende glaskraal.Is holgeblazen en gevuld met echte Swarovski.De zilveren kapjes zijn te voor zien van zelf gekozen tekst van 8 tekens.

Prijs € 222.50

Twinkelbeads XL - (art.nr.: 4 Emo-hol-trans-Twinkel-xl)

Deze prachtige sprankelende glaskraal.Is holgeblazen en gevuld met echte Swarovski.De zilveren kapjes zijn te voor zien van zelf gekozen tekst van 8 tekens.

Prijs € 226.50

Holle kraal - (art.nr.: 5 Emo-trans-hol-M)

Het is mogelijk een aandenken in op tesluiten.Doorsnee ca. 15mm.Deze is te dragen op een armband.Waaronder b.v tandjes,plukjes haar, adoptie zand of vacht van een dier. Crematie as is niet mogelijk de kraal is niet lek dicht. Wij bieden de mogelijkheid voor een korte tekst van maximaal 8 tekens per zilver kapje.

Prijs € 195.50

Holle kraal - (art.nr.: 6 Emo-trans-hol-XL)

Het is mogelijk een aandenken in op tesluiten. Waaronder b.v tandjes,plukjes haar, adoptie zand of vacht van een dier. Crematie as is niet mogelijk de kraal is niet lek dicht. Wij bieden de mogelijkheid voor een korte tekst van maximaal 8 tekens per zilver kapje.

Prijs € 199.50

Hollekraal waterdicht - (art.nr.: 7 Emo-M-CC)

Deze kraal kunt u zelf vullen met een dierbaar aandenken. Waaronder bv tandjes, plukjes haar, adoptie zand of vacht van een dier. Ook crematie as behoord tot de mogelijkheid aangezien het geheel waterdicht afsluitbaar is. Doorsnee ca. 15mm. De kraal afgewerkt met zilveren kapjes is geschoven op een zilveren pin afgedicht met onder bol,te dragen aan een kort of lang collier. Totale lengte ca 3cm.

Prijs € 188.00

Holle kraal waterdicht - (art.nr.: 8 Emo-XL-CC)

Deze kraal kunt u zelf vullen met een dierbaar aandenken. Waaronder bv tandjes, plukjes haar, adoptie zand of vacht van een dier. Ook crematie as behoord tot de mogelijkheid aangezien het geheel waterdicht afsluitbaar is. Doorsnee ca. 2 cm. De kraal afgewerkt met zilveren kapjes is geschoven op een zilveren pin afgedicht met onder bol,te dragen aan een kort of lang collier. Totale lengte ca 3cm.

Prijs € 192.00

Holle kraal waterdicht - (art.nr.: 9 Emo-voorbeeld)

Deze foto is zichtbaar als voorbeeld (niet te koop)

Prijs € 0.00

Hits: 9

       © Krealine.nl   voorwaarden