Teken ook het gastenboek
Info: 29 reacties op 3 pagina's · huidige pagina: 1


Chef    [ maandag, 30 mei 2016 om 4:02 pm ]

De emotionbead is prachtig geworden; precies de kleur van z'n ogen! Caroline neemt alle tijd om met je door te nemen wat er kan. Kleur, vorm, grootte; met engelengeduld legt ze het uit en geeft voorbeelden die je mag 'passen'. Het was heel bijzonder om bij het maken van de kraal te mogen zijn. Caroline; dankjewel!


willy paauwe    [ donderdag, 14 april 2016 om 10:48 am ]

Wat zijn wij blij met de mooie kraal met het as van onze zoon /broer wij zijn er bij geweest dat die gemaakt is ,heel bij zonder en wat vooral heel uniek is dat is de Ring prachtig Carolien nogmaals Bedankt voor de gastvrijheid en de koffie Groetjes Willy en Patricia


Bernadette van Son    [ woensdag, 2 maart 2016 om 3:14 pm ]

Gistren mijn emotionbead gekregen. Wat is hij prachtig geworden. Een hele mooie glazen kraal met as erin van mijn moeder en de naam gegraveerd. Een hele mooie emotionele herinnering.


Marijke en Michelle    [ vrijdag, 26 februari 2016 om 3:36 pm ]

Dankjewel dat wij onder jouw kundige handen onze kralen uit het as van onze (groot-)ouders herboren hebben zien mogen worden. Dankzij jouw inzet en het kunstige werk hebben wij troost gevonden in een prachtige kraal.


Joyce van Dorp    [ maandag, 25 mei 2015 om 7:56 pm ]

Bedankt voor de mooie kraal die je hebt gemaakt voor mij. Heel bijzonder dat de as van mijn vader en moeder verwerkt zijn in de twee kralen. Op deze manier zijn ze weer een beetje samen. Een tastbare mooie herinnering aan mijn ouders. Dank je wel.


Naomi de Nijs    [ zaterdag, 2 mei 2015 om 12:19 pm ]

Nogmaals bedankt voor de mooie kraal die je gemaakt heb voor mij. Ben er heel blij mee. Mooie herinnering aan mijn lieve hond Dazzle. Groetjes, Naomi de Nijs


wim van Geel    [ zaterdag, 14 maart 2015 om 9:08 pm ]

Dankjewel voor de prachtige demonstratie en de gezelligheid. Je hebt onze klanten laten zien hoe de prachtige kralen van glas nu eigenlijk gemaakt worden. Graag tot ziens. Wim van Geel & rest van het team van Goudsmederij/Juwelier Arnold van Dodewaard.


Edith Merien    [ zondag, 12 oktober 2014 om 11:59 am ]

Sinds enkele weken draag ik mijn hanger met kralen met daarin wat as en vacht van mijn allerliefste kat Calisto, die ik nog steeds zo enorm mis, erin verwerkt. Zo draag ik hem iedere dag bij me. Dit verzacht het gemis. Bedankt Caroline voor de mooie hanger die je hebt gemaakt!


Marjan Honkoop    [ donderdag, 25 september 2014 om 12:20 pm ]

Lieve Caroline, ik ben de vriendin van Anneke en kan alleen maar beamen wat zij schrijft. Ik wist al hoe respectvol jij werkt omdat ik je aan het werk gezien had. Kon ik maar uitleggen hoe fijn het is dat jij ons zo goed aanvoelde en hoe mooi onze bedels geworden zijn, duizend maal dank voor je harde werk en de prachtige bedels.


Anneke Hage    [ dinsdag, 23 september 2014 om 2:32 pm ]

Lieve Caroline, Mijn vriendin en ik waren afgelopen woensdag bij je om drie as-kralen uit te zoeken. Ik vond het heel indrukwekkend om te zien wat allemaal mogelijk is en met wat voor een respect jij er mee omgaat. Geweldig dat je dezelfde avond voor ons aan het werk bent gegaan en we ze de volgende morgen al konden ophalen. We gingen mijn man/vriend/papa afgelopen zaterdag uitstrooien en daarna konden we de kralen om doen. Een geweldig mooi moment. Mijn dochter was er ook onwijs blij mee. Kortom een dag met een gouden randje mede dank zij jou. Nogmaals bedankt voor alles. Liefs Anneke Hage uit Valthermond.

Vorige pagina | Volgende Pagina